News

Luminiţa Anghel, nevoită să renunţe la fiica adoptivă

Luminiţa Anghel, nevoită să renunţe la fiica adoptivă

Dramă fără sfârşit pentru micuţa Măriuca, pe care cântareţa o luase în grijă de la un centru de plasament. În urma presiunilor exercitate de mama naturală a fetiţei, artista a fost nevoită să o ducă înapoi.

La şase luni după ce Angela Constantin şi-a cerut fiica înapoi, după ce o lăsase de izbelişte într-un centru de plasament, relaţia dintre Luminiţa Anghel şi micuţa Măriuca (8) trece printr-un nou hop.

Deşi are grijă de ea de cinci ani de zile, iar în ultimii doi ani a avut-o în plasament, cântăreaţa se luptă şi acum pentru soarta fetiţei cu Angela Constantin, care se opune adopţiei, deşi nu are mijloacele necesare pentru a o creşte.

Dar, pentru că legea din România îi dă întâietate părintelui natural, momentan sorţii sunt de partea mamei naturale. Aşa se facă că, de când Angelica nu a mai fost de acord ca Măriuca să stea acasă la Luminiţa, copila a ajuns, din căminul călduros pe care i-l oferea solista, într-un alt centru de plasament.

„Am fost dată în judecata de Protecţia Copilului, care vrea ca eu să renunţ la custodia copilului, încercând să demonstreze că nu sunt o mamă bună. Ne-am judecat şi am câştigat, însă nu mi s-a dat o hârtie la mână. Copilul meu stă într-un cămin, în loc să fie acasă, cu mine şi cu fratele ei, înconjurată de dragoste. Aici este mâna Luminiţei Anghel. O respect ca artist, chiar îmi place cum cântă, dar vreau să ştie că nu totul se rezolva cu bani în ţara asta. Degeaba a dat plicuri peste tot, eu am să lupt până în pânzele albe pentru Măriuca. Nu am abandonat-o, ci am dus-o acolo pentru un an, ca să îmi revin puţin financiar“, a delcarat mama fetiţei pentru cancan.ro.

Războiul dintre cele două mame, cea naturală şi cea care vrea să o adopte, pare fără de sfârşit, iar cea care e cea mai afectată de pe urma lui este fetiţa.

Luminiţa Anghel a demonstrat că poate să-şi crească bine copiii, mai ales că ea mai are un fiu adoptat, pe David (17), dar şi un copil biologic, pe Filip (3), rezultat din relaţia cu actualul soţ, Silviu Dumitriade.

Foto: Acces Direct, pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările