News

Luminiţa Anghel: „Nu sunt o frustrată“

Luminiţa Anghel: „Nu sunt o frustrată“

După tot scandalul creat în jurul rezultatului finalei Eurovision de la Craiova, artista a vrut să lămurească cum au stat, de fapt, lucrurile şi să le dea o replică celor care au spus despre ea că nu ştie să piardă.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Luminitţa Anghel a vorbit despre ce s-a întâmplat la Eurovision şi a adus lămuriri pentru fanii care au acuzat-o că e arogantă.

Luminiţa Anghel a dat afară juriul din hotel?

Ea a răspuns şi celor care au spus despre ea că s-ar fi cazat intenţionat în hotelul pus la dispoziţie juriului, pentru ca juraţii să fie mutaţi în alt hotel.

„Nu am dat niciun juriu afară din hotel. Nouă ni s-a spus că nu se recomandă un anumit hotel. Dar noi trebuia să ne plătim singuri drumul, cazarea, masa. Dacă se lasă asta în seama ta, poţi să îţi alegi tipul de confort. Eu mi-am plătit tot. De la piesă, dansatori, coafură, machiaj până la camera de hotel. Am venit cu toată echipa la Craiova. Am plătit pentru toţi aceşti oameni. Soacra mea avea un prieten în Craiova şi el ne-a dat o listă cu listă de hoteluri de acolo. Eu am ales un hotel din Craiova pentru mine şi staff-ul meu, am aflat abia mai târziu că acesta era rezervat pentru Eurovision. Dar nu ni s-a spus să nu mergem acolo. Când a apărut juriul, din motive deontologice nu mai putea să fie cazat în acelaşi hotel în care stăteam noi, ca să nu fie interpretări. Mi s-a părut un pic exagerat. Îi cunosc pe toţi de peste 20 de ani. Noi am luat cel mai bun hotel din Craiova, fiindcă mi-am permis“, s-a justificat Luminiţa Anghel la Kanal D.

Cât priveşte faptul că a vorbit în engleză, cântăreaţa nu consideră asta un gest arogant.

„Nu vreau să par victimă. Pentru fanii de pe Facebook care au spus că nu am câştigat fiindcă sunt arogantă: «I'm the last one in the world». Nu sunt arogantă, sunt foarte politicoasă. Am zis că nu mă mai întorc, dar am crezut în acest proiect. Aroganţă de-a vorbi în limba engleză în seara selecţiei naţionale nu e o aroganţă. Mă simt datoare pentru fanii mei din străinătate să le vorbesc în engleză“, a lămurit ea şi acest aspect.

Voltaj trebuia să câştige la Eurovision?

Luminiţa Anghel a adus în discuţie şi faptul că unele “surse” dădeau drept câştigătoare melodia trupei Voltaj, mai înainte de terminarea concursului.

„Nu iese fum fara foc. Erau tot felul de poveşti că echipa câştigătoare ar fi susţinută. Aşa se întâmplă mereu la un concurs. Eu nu am nimic cu Voltaj, Goia e un băiat extraordinar şi fin. Nu am niciun război cu băieţii. Am primit un mesaj în timpul jurizării: «Dacă nu va fi cum crezi, tu să ştii că eşti câştigătoarea noastră». Nu vreau să spun cine a spus, dar am avut toate motivele să cred că nu eu sunt câştigătoare. Asta e părerea mea. Nu sunt o frustrată. Am venit doar să răspund la întrebările care mi se pun".

„Nu este că nu ştiu să pierd. Nu m-am certat cu nimeni, nu am nimic cu Voltaj, chiar mi-aş dori să obţină un loc bun. Le doresc să fie printre primii 5. Nu vreau ca fanii să facă o petiţie sau vreun referendum. Poate Dumnezeu are un plan mai bun pentru mine“, a mai spus Luminiţa.

Modifică Setările