News

Lună nouă în Vărsător, pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii, grav afectate

Lună nouă în Vărsător, pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii, grav afectate

Luna noua în Varsator, pe 24 ianuarie 2020. Ce impact va avea faţă de zodii!

Luna noua in Varsator, de pe 24 ianuarie 2020, va avea loc la 23.48 p.m., ora Romaniei. Acest fenomen astronomic are şi implicaţii astrologice importante. Află în continuare cum sunt impactate zodiile.

De obicei, fenomenul de Lună nouă aduce o mare libertate emoţională. Astfel că ne putem aştepta, după 24 ianuarie, la crize de personalitate şi instabilitate emoţională şi psihică. Va fi necesară debarasarea de energii şi emoţii negative. Este un moment bun pentru schimbare şi pentru a porni pe un nou drum.

Pe plan sentimental se va simţi o anumită tensiune. Vor fi treburi lăsate neterminate, dar care vor veni cu anumite efecte, în viitor, poate chiar în primăvară. Există şi schimbări bruşte de dispoziţie. De altfel, şi de la cei din jur trebuie să te aştepţi la un comportament neobişnuit.

Este necesară o minte focusată şi centrată pe energii pozitive. Aceia care reuşesc să facă asta vor avea parte de un plus de energie.

Vineri, 24 ianuarie: Lună nouă în Vărsător (conjuncţie Soare-Lună în Vărsător)

Sensibilitatea este sporita, in aceasta perioada, la hormonii tiroidieni, gambe, glezne, muschii bratelor. Luna noua pune accentul pe nevoia de libertate emotionala. Sunt posibile crize, instabilitate emotionala si psihica. Este necesara eliberarea emotiilor negative precum frica, furie sau gelozie. Atentia se muta cu si mai multa focusare pe viitor si pe drumul inainte. Este prima luna noua a anului 2020 si atmosfera astrala este putin incomoda, deoarece implica tensiuni. Treburile lasate neterminate sau amanate e nevoie sa fie reluate si duse la bun sfarsit. Terenul trebuie curatat pentru plantarea noilor seminte ale viitorului. Marte in sextil cu Mercur infuzeaza motivatie in gandire. Fiecare va primi exact ce merita, rapid, cu efect de bumerang.

Citeşte continuarea AICI, pe redactia.ro.