News

Lupu, noul concurent de la Exatlon, este fratele câştigătorului emisiunii Supravieţuitorul

Lupu, noul concurent de la Exatlon, este fratele câştigătorului emisiunii Supravieţuitorul

După cum ştim, în ediţia de aseară a show-ului Exatlon, care a marcat eliminarea Claudiei Pavel din concurs, echipa albastră a Războinicilor a primit un nou concurent, care să-l înlocuiască pe cel care a abandonat, Bogdan.

Prezentat doar cu numele de Lupu, noul coleg al războinicilor şi-a făcut botezul în proba de aseară, care a avut ca miză casa şi care a fost câştigată de concurenţii albaştri.

Ştefan Lupu

Şi botezul lui a fost unul câştigător pentru noul concurent, acesta învingându-l chiar pe Vladimir Drăghia, unul dintre cei mai buni atleţi din show.

Ştefan Lupu pe numele lui întreg, tânărul este originar din Ploieşti şi a practicat arte marţiale full contact.

Dar amănuntul cel mai important despre al doilea Ştefan din echipa Războinicilor este că acesta este fratele mai mic al lui Lucian Lupu (Zapp), câştigătorul concursului Supravieţuitorul de pe ProTV, un format care seamănă foarte mult cu Exatlon.

Zapp
Fraţii Lupu

În 2016, ploieşteanul de 25 de ani a fost încoronat câştigător al variantei româneşti a Supravieţuitorului, premiul fiind tot de 100.000 de euro.

Amănuntul care demonstrează foarte bine că cei doi sunt fraţi este agilitatea pe care a arătat-o Lupu la primul lui traseu, ţinând aproape de Drăghia şi învingându-l la proba de aruncare.