News

''M-am culcat cu soţul Madonnei ca să îi dau o lecţie!'' Ce actriţă a făcut această afirmaţie

''M-am culcat cu soţul Madonnei ca să îi dau o lecţie!'' Ce actriţă a făcut această afirmaţie

Sean Penn şi Madonna au au format cândva un cuplu, dar povestea lor nu era făcută să dureze. Cei doi s-au căsătorit în 1985 şi au ajuns să divorţeze patru ani mai târziu.

Deşi nu a existat o confirmare reală a ceea ce a dus la divorţul lor, există câteva dovezi ca urmare a dezvăluirilor făcute de cântăreaţă şi de cei apropiaţi ei.

De exemplu, artista a spus odată că ea şi Sean aveau temperamente similare, ceea ce „nu întotdeauna creează relaţii ideale”.

Există de asemenea voci care susţin că Sean Penn ar fi călcat strâmb şi în timpul mariajului. Aceasta este doar o speculaţie pe care o actriţă a confirmat-o recent.

Actriţa daneză Brigitte Nielson şi-a luat rapid revanşa atunci când Madonna a jignit-o.

Vedeta în vârstă de 57 de ani a comentat apariţia târzie a cântăreţei la un concert din New York . Publicul a trebuit să aştepte două ore prestaţia artistei, pentru că „o regină nu întârzie niciodată”.

Brigitte a găsit totul „ridicol” şi a mărturisit cum, în 1987, a dat nas în nas cu Madonna într-un club. “Era nepoliticoasă şi am ajuns să-i dau o palmă peste faţă”.

În cele din urmă, Brigitte a fost alungată din club de către cei de la pază, dar răzbunarea ei nu s-a terminat aici. “Câteva luni mai târziu, eram în sudul Franţei şi m-am şi m-am hotărît să mă duc la ea, aşa am ajuns să am o noapte de sex cu Sean Penn”.

Pentru a demonstra că nu are regrete, Brigitte a ridicat din umeri şi a spus: „Era în '87, asta a fost cu mult timp în urmă”.

 

Modifică Setările