News

“M-am trezit dezbrăcată după petrecerea lui Tony Curtis”. Ce actriţă îl acuză pe actor că a drogat-o?

“M-am trezit dezbrăcată după petrecerea lui Tony Curtis”. Ce actriţă îl acuză pe actor că a drogat-o? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Starul anilor ’50 îţi aminteşte cum s-a trezit ameţită şi fără haine pe ea după ce a băut o singură băutură la una dintre petrecerile pe care Tony Curtis le organizase în 1958. Ce acuzaţii îi aduce aceasta şi cine este actriţa care face astfel de mărturisiri?

Este nimeni alta decât Kim Novak, starul de cinema al anilor ’50 care a jucat în “Vertigo” al lui Alfred Hitchocock. Ea a participat la o petrecere găzduită de Tony Curtis acum 63 de ani şi s-a trezit, a doua, zi, fără nicio haină pe ea şi complet confuză.   

“Tony Curtis mi-a adus o băutură”, spune fosta actriţă de 89 de ani într-un interviu-bombă oferit celor de la Hollywood Reporter. “Nu ştiu exact, dar parcă am băut o singură băutură. Oricum acesta e ultimul lucru pe care mi-l mai amintesc. Nu ştiu ce s-a întâmplat după aceea, vă jur pe tot ce am mai sfânt. Nu ştiu ce s-a întâmplat după aceea şi cum a ajuns maşina mea în faţa apartamentului meu”, spune Novak în interviul exploziv pe care l-a dat recent.

Fosta actriţă e de părere că i s-a turnat un drog în băutură. Cine să fi făcut asta?

Modifică Setările