News

Macaulay Culkin a devenit tătic!! Ce semnificaţie are numele ales de actorul din filmul "Singur acasă" pentru fiul lui

Macaulay Culkin a devenit tătic!! Ce semnificaţie are numele ales de actorul din filmul "Singur acasă" pentru fiul lui

Actorul din Singur acasă trăieşte emoţii puternice! Macaulay Culkin şi Brenda Song au devenit părinţi.

Fiul celor doi a venit pe lume la Los Angeles, pe 5 aprilie. Brenda şi Macaulay s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei Changeland, în 2017, dar au o relaţie discretă. Ei nu au vorbit de acest eveniment până ce nu şi-au ţinut pentru prima oară bebeluşul în braţe.

Starul din „Home Alone”, în vârstă de 40 de ani, a ţinut să îi aducă prin numele fiului său un omagiu surorii sale dispărute. Dakota a murit în 2008, la vârsta de 29 de ani, din cauza rănilor dobândite în urma unul accident rutier. Tragedia nu a dus la o anchetă penală, deoarece Poliţia a stabilit că şoferul nu era beat, a respectat legea şi s-a oprit pentru a ajuta.

Macaulay şi Brenda nu au vorbit despre existenţa acestei sarcini, dar şi-au făcut publică dorinţa de a întemeia o familie împreună. „Exersăm mult. Facem ca timpul să funcţioneze, pentru că nimic nu te aprinde mai mult decât atunci când doamna ta intră în cameră şi îţi spune:„ Dragule, eu ovulez!”, spunea Culkin într-un interviu.

Brenda e, de asemenea, entuziasmată de partenerul ei. „Nu poţi să fii în preajma lui şi să nu fii fericit. Oamenii nu îşi dau seama cât de incredibil de amabil, loial, dulce şi inteligent este”, mărturisea ea.

Cei doi mai au acasă trei pisici, câţiva peşti, un câine Shiba Inu şi un papagal.

Culkin a devenit faimos în copilărie, în anii 90, după ce a apărut în filme precum Home Alone, My Girl, Richie Rich şi multe altele. După ce a luat o pauză de la actorie în adolescenţă, a revenit pe scenă ca vedetă a producţiei Party Monster, din 2003, la 23 de ani.

 

Modifică Setările