Gossip

Macaulay Culkin - la un pas de moarte?

Tot mai multe voci susţin că actorul care ne stârnea râsete în copilărie, în seria „Singur acasă“, se apropie cu paşi repezi de un final tragic şi prematur, din cauza stilului de viaţă pe care l-a adoptat. Află ce-i grăbeşte sfârşitul!

Se pare că actorul de 31 de ani nu mai are mult de trăit, atât timp cât continuă cu stilul de viaţă periculos pe care-l preferă în ultima vreme. Mai multe persoane l-au văzut pe Macaulay consumând un amestec enorm de medicamente, riscând de fiecare dată să sfârşească tragic. Mai mult de-atât, starul din „Singur acasă“ îşi injectează în mod regulat heroină şi Oxycodone – un analgezic foarte puternic – şi a fost, la un moment dat, în pragul supradozei.

„National Enquirer“ susţine că actorul cheltuie în medie 6.000 de dolari lunar numai pe medicamente, cumpărate cu reţetă. „Macaulay Culkin e dependent de droguri şi asta îl omoară pur şi simplu! E dependent de un an şi jumătate de heroină şi de Oxtcodone. Mac are un anturaj dubios, de drogaţi şi rataţi, care-i menţin starea asta. E o adevărată tragedie ce se întâmplă cu el!“, declară o sursă pentru publicaţia sus amintită.

foto: www.Patpikierri.it

Modifică Setările