Vedete

Mădălin Ionescu, "acaparat" de Cristina Şişcanu pe litoral. În ce ipostaze fierbinţi s-au fotografiat

Mădălin Ionescu, "acaparat" de Cristina Şişcanu pe litoral. În ce ipostaze fierbinţi s-au fotografiat

Cristina Şişcanu ştie cum să ţină flăcăra aprinsă în dormitor, dar şi pe litoral. Fosta prezentatoare nu se dă în lături de la nimic când e vorba să trezească imagina soţului, iar pozele pe care posteză pe conturile de socializare dovedesc asta.

De această dată, vedeta a trecut la acţiune chiar pe plajă. Chiar dacă a fost amplu taxată pentru momentul fierbinte trăit alături de soţul său, Cristina merge nestingherită înainte.

“Relaţia noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracţie. Suntem împreună de 10 ani, eu cred că atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubirea şi atracţia, dar nu e suficient. Dacă e vorba doar de o atracţie fizică, şi alte lucruri nu se potrivesc, nu cred că poate să dureze în timp. După aceea e important să ai cam aceleaşi viziuni despre viaţă ca o relaţie să ţină. Şi foarte important, în nicio zi, în nicio clipă, să nu uiţi de celălalt. Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ţi le creează alţii, cei din  jur,  dar nu ai voie să le laşi să îţi afecteze relaţia de cuplu. Aici nu trebuie să intervină nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteţi doar voi’’, mărturisea Şişcanu pentru OK!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dor de vacanta 😁

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

Comentarii

Modifică Setările