Vedete

Mădălin Ionescu, aniversare emoţionantă pentru Filip: “Ştiu că ai un destin special, aşa cum am şi eu pe lângă tine”


Mădălin Ionescu, aniversare emoţionantă pentru Filip: “Ştiu că ai un destin special, aşa cum am şi eu pe lângă tine”

Mădălin Ionescu şi-a serbat fiul în urmă cu câteva zile. Filip a împlinit 16 ani şi a primit o petrecere aşa cum a visat. Chiar dacă are nevoie de o îngrijire specială, băiatul este bucuria casei.

“La mulţi ani, Filip! Te voi iubi şi te voi păzi toată viaţa mea. Ştiu că ai un destin special, aşa cum am şi eu pe lângă tine. Împreună trebuie să învingem, chiar dacă în această ţară tinerii ca tine sunt aproape condamnaţi la Infern. Astăzi, însă, e de bine. E ziua ta şi te vom sărbători alături de invitaţii pe care i-ai dorit”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Prezentatorul TV a vorbit pentru OK despre drama pe care o trăieşte.„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, mărturisea Mădălin Ionescu.

Prezentatorul TV se emoţionează la gândul că cei doi copii au decis, la un moment dat, să se mute cu el. "Într-un anumit moment din viaţă... m-au ales şi nu o să uit asta vreodată . Cristina i-a “preluat” şi ne-a oferit tuturor caldura sufletească de care aveam nevoie. De doi ani a apărut şi Petra în viaţa noastră . O minune creaţă care ne uimeşte în fiecare zi . Copiii mei sunt uniţi şi se iubesc pentru că nu le-am oferit cioburi de sentimente . I-am iubit fără să fac diferenţe între ei. Am fost poate mai mult decât un tată. Unii bărbaţi pot să facă minuni . Reţineţi asta de la mine. Înainte să vă repeziţi să judecaţi, gândiţi-vă bine dacă aveţi toate datele la îndemână ... şi dacă aţi fi avut aceeaşi putere'', a adăugat Mădălin.

Modifică Setările