News

Mădălin Ionescu: "Cristina va trebui să trăiască fără Petra"

Mădălin Ionescu: "Cristina va trebui să trăiască fără Petra"

Cristina Şişcanu se avântă în competiţia de la "Survivor", reality show-ul de la Kanal D. În tot acest timp, Mădălin Ionescu va încerca să suplinească lipsa soţiei sale de acasă, adică va juca rolul de tată, dar şi de mamă.

"Noul an se apropie cu paşi repezi.... Pentru mine şi Cristina 2020 va aduce, printre altele, o...separare. Una temporară generată de plecarea ei în Republica Dominicană pentru a participa la puternicul “Survivor”, un show tv plin de experienţe la limită şi cu o adrenalina care depăşeşte in intensitate chiar şi rezonanţa destul de contondentă a numelui său. Pentru prima oară vom sta departe unul de celălalt atâta timp. Ne va măcina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui să trăiască fără Petra, fapt care o va biciui sufleteşte în fiecare zi. Participarea la “Survivor” este, însă, un challenge extraodinar, un moment de testare a propriilor vulnerabilităţi şi o oportunitate de a arăta ce calităţi compun profilul unui învingător .

Cristina este un om de excepţie, de un altruism şi de o înţelepciune dincolo de cotidian şi cred că va fi unul din preferaţii voştri de la “Survivor”. Eu voi rămâne acasă cu un program foarte lejer ... Voi fi nevoit să mă ocup de firmă ( e a Cristinei), de contractele pe care le avem în derulare, dar şi de cele care vor veni, voi avea foarte multe filmări pentru proiectele online sau de marketing în care sunt implicat, voi plăti colaboratorii, furnizorii, taxele, voi superviza realizarea unor materiale şi programe video, dar mai presus de toate, va trebui să am grija ca Petra să nu resimtă ca pe un şoc plecarea Cristinei, să fiu şi tată şi mama, o să desfăşor tot felul de activităţi cu ea, să recreez rutina lor, să-l supraveghez şi pe Filip etc. Poate chiar o sa am timp şi să dorm ... Hai... că e bine ! Şi eu voi avea “Survivor-ul”meu.  Nu ne plângem. E de bine! E despre testarea limitelor şi despre iubire, eficientă, acţiune, muncă, bucurii, emoţii şi reuşite... Ăsta e farmecul vieţii!", mărturiseşte Mădălin Ionescu.

Comentarii

Modifică Setările