News

Mădălin Ionescu e din nou tătic VIDEO

Mădălin Ionescu e din nou tătic VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Soţia sa, Cristina Şişcanu, a adus pe lume, sâmbăta aceasta, primul lor copil. În sfârşit, complet fericiţi. Mădălin Ionescu e în culmea fericirii! După ani de încercări, el şi actuala lui soţie, Cristina Şişcanu, au reuşit să devină părinţi.

Sâmbătă dimineaţă, Cristina a adus pe lume o mândreţe de fetiţă. Bebeluşa a avut la naştere 56 cm şi 3,780 kilograme.

Emoţionat, proaspătul tătic a împărtăşit cu fanii lui bucuria de-a deveni din nou părinte.

"Comorile mele... A fost o noapte intensă! Am asistat la naştere... Am trăit fiecare clipă cu o emoţie uriaşă... Momentul este irepetabil! Cristina a fost atât de calmă, încât a uluit toată echipa medicală! Petra s-a născut cu o pace şi cu o voinţă inimaginabile! Extrem de fericit, copleşit şi cu o nouă perspectivă asupra vieţii!"

Ieri, gazda emisiunii "WowBiz" de la Kanal D a revenit şi cu un filmuleţ postat pe contul de socializare.

"Clipe inegalabile alături de Petra!Împărtăşesc aceste imagini celor cu suflete curate... Celor care se pot bucura pentru alţii, celor care nu şi-au pierdut pe drum inocenţa, celor care cred în Dumnezeu şi apreciază miracolul vieţii! Va îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată pentru gândurile bune!".

Mădălin Ionescu este căsătorit din 2011 cu Cristina Şişcanu şi mai are doi copii din căsnicia precedentă, pe Ştefania şi Filip.