News

Mădălin Ionescu, petrecere de botez pentru Petra FOTO&VIDEO

Mădălin Ionescu, petrecere de botez pentru Petra FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 26 poze

Deşi botezul fiicei lui a avut loc în vară, de Sfinţii Petru şi Pavel, jurnalistul şi-a chemat prietenii la petrecere abia weekendul trecut.

Chef mare în familia lui Mădălin Ionescu şi a Cristinei Şişcanu. Cei doi şi-au dorit o mega petrecere în cinstea fetiţei lor, Petra, aşa că au organizat un party weekendul trecut, la patru luni de la botezul micuţei.

Vezi şi:

Mădălin Ionescu şi-a botezat fiica FOTO

Mădălin Ionescu a făcut public filmuleţul de la botezul fiicei sale

„În aşteptarea invitaţilor!… ❤️❤️ Începe o seară magică! Începe petrecere de botez a Petrei!”, a anunţat Mădălin Ionescu via Facebook, chiar din locaţia de lux dinunde a fost organizată petrecerea, Jubile The Ballroom.

Fericiţii părinţi au avut o garderobă pe măsură: Mădălin a îmbrăcat un costum elegant cu sacou bordeaux creat de Florin Dobre, în timp ce Cristina a avut o rochie albă, pe gât, cu mâneci bufante, de la Atelier Paula Milea.

Şi mica prinţesă a avut o rochiţă de la aceeaşi creatoare de modă, în culoarea roz prăfuit.

Şi, aşa cum se poartă la orice petrecere de botez, Petra a fost vizitată şi de ursitoare, care i-au urat numai lucruri bune în viaţă.

Totul a fost pus la punct până în cele mai mici amănunte, de la meniul de fiţe până la candy-bar-ul cu peste 20 de feluri de prăjituri şi tortul imens, de cinci etaje, alb cu foiţe de aur.

Sala a fost, la rândul ei, decorată cu trandafiri albi şi roz şi cu baloane roz şi aurii.

Pe scenă a urcat bunul prieten al lui Mădălin, Tavi Clonda, sosit la petrecere împreună cu soţia sa, Gabriela Cristea, şi cu fiica lor, Bella Victoria Margot.

Totodată, printre invitaţi s-au numărat şi Brigitte Năstase împreună cu fiica ei, Sara, şi Oana Roman Elisei, împreună cu soţul său, Marius, şi cu fiica ei, Isabela, dar şi Gabriel Coveşeanu împreună cu soţia lui, Florentina.

Foto: Facebook, Instagram, Oana Roman, Brigitte Năstase, Tavi Clonda