News

Mădălin Ionescu, planuri de relansare

Mădălin Ionescu, planuri de relansare

Deşi s-a retras din televiziune pentru a se dedica familiei, fosta gazdă a show-ului "WowBiz" plănuieşte să revină cu un nou proiect.

A anunţat că se retrage, dar nu poate sta departe de "ştiri". Şi asta pentru că ceva din firea lui iscoditoare îl face să caute mereu subiecte noi. De data aceasta, vrea să iasă la rampă cu propriul proiect. Iată despre ce e vorba.

”M-au fascinat întotdeauna poveştile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva în viaţă! În spatele succesului sau al reuşitelor acestora se află deseori drame cumplite, suferinţe inimaginabile, curaj nebun, lupta permanentă cu constrângerile sociale şi cu cele morale, pasiuni uluitoare şi voinţă de nezdruncinat!

Sunt foarte mulţi români în ţară şi în afara ei cu poveşti de viaţă care pot însufleţi, pot motiva foarte mulţi tineri debusolaţi şi părăsiţi de un sistem care a dat faliment de mult! De ani buni mă gândesc ce să fac pentru a promova astfel de exemple, cum să fiu mai aproape de „oamenii extraordinari”!

Voi merge, dacă va fi nevoie, în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii pentru compatrioţii noştri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performanţe artistice, ştiinţifice, sportive sau de altă natură, însă nu au fost descoperiţi sau apreciaţi de ţara lor! "Români de Poveste”, meritaţi să fiţi parte a unui proiect extraordinar! Aştept istorisirile voastre pe adresa de mail [email protected] Mai multe detalii în curând!”, şi-a anunţat Mădălin Ionescu prietenii virtuali.

Rămâne de văzut dacă proiectul lui va fi difuzat de o televiziune sau dacă va fi lansat în mediul online.

Modifică Setările