Vedete

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, vacanţă în Grecia: "Am ajuns la destinație după trei teste COVID"

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, vacanţă în Grecia: "Am ajuns la destinație după trei teste COVID" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îşi petrec vacanţa în Grecia. După un periplu pe litoral, cei doi au optat pentru o altă destinaţie. Prezentatorii au petrecut 10 ore pe drum alături de fetiţa lor, dar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor.

“Am ajuns la destinația de vacanța din Grecia după trei teste COVID, 2 formulare cu QR code, 10 ore şi jumătate de condus mașina ( am stat 25 de minute la vama bulgărească, doar 15 minute în vama de la Kulata). Ne-am cantonat într-o vilă unde am mai stat acum doi ani. În zona Sani Beach serviciile sunt impecabile, iar distanțarea fizică este respectata cu strictețe pe plaja. Grad de ocupare de 40 la suta. Turiștii nu poartă măşti, sunt relaxați și par să nu acorde vreo importantă crizei momentului, ceea ce vom face și noi în timpul concediului . Petra e încăntata și acest amănunt e esențial!”, a povestit Mădălin Ionescu pe un site de socializare.

 

Comentarii

Modifică Setările