Vedete

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, vacanţă în Grecia

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, vacanţă în Grecia

Participarea Cristinei Şişcanu la Survivor a reprezentat o încercare pentru întreaga familie.  Cristina a ieşit însă rapid din competiţie, iar trările ei de acolo au fost amplu contestate. Mădălin Ionescu, soţul ei, a susţinut-o în toată această perioada, iar la întoarcere cuplu a plecat într-o vacanţă în Grecia.

Ce mai încolo şi în coace, Mădălin Ionescu ştie cum să îşi răsfeţe soţia. Fostul prezentator i-a oferit soţie sale o vacanţă departe de ţară, tocmai pentru a o îndepărta de stresul care a încercat-o în timpul competiţiei. "Altă zi, aceeaşi iubire! La “Turnul Alb” din Salonic, fostă închisoare otomană, azi un reper al oraşului", a fost mesajul postat de Mădălin  pe un site de socializare.

Cei doi au avut o relaţie greu încercată de-a lungul timpului, dar au ştiut să îşi rămână alături. Şarmantul brunet i-a fost alături Cristinei şi când a fost diagnosticată cu depresie.

„Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învăţat foarte multe lucruri şi m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viaţa altfel.  În momentul când a venit, eu eram o persoană care ardea din orice, mă consumam extrem de mult şi eram foarte pasională în orice lucru pe care îl faceam. După ce am trăit acel episod, am învăţat că poţi să faci cu aceeaşi pasiune lucrurile, mă refer la partea profesională, că la mine din zona asta a apărut depresia”, mărturisea Cristina Şişcanu pentru OK!

Modifică Setările