Vedete

Mădălina Anea, actriţa din "Îngeri pierduţi" şi "Fructul oprit", este de nerecunoscut. Cum arată acum? FOTO

de admin

Mădălina Anea, actriţa din "Îngeri pierduţi" şi "Fructul oprit", este de nerecunoscut. Cum arată acum? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Actriţa care s-a făcut cunoscută publicului într-o telenovelă de la Acasă TV, iar mai apoi în comedia cu Stela Popescu primeşte acum altfel de roluri şi are un cu totul alt look.

În 2012, a jucat-o pe Ana în serialul de televiziune „Îngeri pierduţi” şi a fost protagonista din comedia „Mamaia”, unde a jucat alături de fostul iubit, Paul Diaconescu, dar i-a dat şi replica regretatei doamne a comediei româneşti, Stela Popescu. Apoi, Mădălina Anea a a plecat în străinătate. A ajuns mai întâi la Londra şi apoi în SUA, unde a realizat mai multe şedinţe foto şi a jucat în câteva scurtmetraje.

De altfel, nu era prima oară când tânăra actriţă îşi spunea replicile în limba engleză. În 2011, a avut ocazia de a interpreta un rol mic alături de Roger Moore şi Katie McGrath în producţia de televiziune "A Princess for Christmas". 

După mai multe proiecte bifate dincolo de graniţe, Mădălina Anea a revenit în ţară, unde a jucat în câteva piese de teatru, printre care “Tu eşti eu”, în regia Ştefanei Samfira, pentru care a fost nevoită să înveţe să danseze tango, "Pescăruşul" şi "Unchiul Vanea".

În 2018, o revedeam pe micul ecran, ca Ela Voicu din "Fructul oprit" - o reluare a colaborării cu producătoarea Ruxandra Ion, care aducea în prim-plan o Mădălina Anea cu un look extrem de fresh, o blondă şic cu părul scurt.

Cel mai recent, însă, a apărut într-o coproducţie pentru Netflix, "The Hard Way", cu Michael Jai White.

Având în minte această nouă imagine, nu mică ne-a fost mirarea s-o descoperim adoptând un nou look în această primăvară, de tip G.I. Jane, o cerinţă probabil impusă de noul său rol din pelicula "The Asset", din distribuţia căreia figurează că face parte acum.

Proiectul, însă, a fost sistat din cauza pandemiei, timp în care Mădălina Anea îşi petrece izolarea în curtea casei din Lisaura, Suceava. (vezi mai multe în galeria foto)

Modifică Setările