News

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, este însărcinată

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, este însărcinată

Fosta jurnalistă mai are un pic şi intră în concediul prematernal. Iat-o cum arată în ultimul trimestru de sarcină.

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi, cea care a dat pupitrul de ştiri pentru tribuna prezidenţială, va deveni mămică.

Ieri am avut ocazia s-o vedem din nou în cadrul unei conferinţe de presă în postura de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Totuşi, cât de curând, aceasta va intra în concediu, dată fiind sarcina sa avansată.

Mădălina Puşcalău este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, pilot de avioane, unul dintre cei mai titraţi piloţi ai Taromului şi, în acelaşi timp, preferatul preşedintelui Iohannis atunci când călătoreşte cu avionul.

De altfel, Mădălina şi Emil Dobrovolschi s-au cunoscut chiar la bordul aeronavei prezidenţiale, pe când el era comandantul echipajului, iar ea, o jurnalistă care îl însoţea pe şeful statului într-o vizită oficială.

Mădălina şi Emil Dobrovolschi.

Cei doi s-au căsătorit civil la finele anului 2015, iar anul trecut au organizat o nuntă feerică, pe malul lacului Chitila, la care nu au lipsit, între altele, acrobaţiile în aer ale unor escadrile la bordul cărora se aflau colegii lui Emil Dobrovolschi.

Mădălina a fost jurnalistă la Antena 3 şi la B1 TV, fiind desemnată purtător de cuvânt al Administraţiei prezidenţiale anul trecut, în septembrie.

Mădălina Dobrovolschi, la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.