News

Mădălina Ghenea, alături de micuţa Charlotte, pe coperta unei reviste: ”Am ochi doar pentru ea”

Mădălina Ghenea, alături de micuţa Charlotte, pe coperta unei reviste: ”Am ochi doar pentru ea”

Mădălina Ghenea, proaspăt despărţită de tatăl copilului ei, a vorbit deschis despre viaţa de mămică, dar şi despre parcursul ei profesional de până să vină pe lume micuţa Charlotte, într-un interviu acordat revistei ELLE. Mădălina Ghenea, alături de fiica ei, Charlotte. Foto: Joseph Cardo Frumoasa actriţă a povestit cu delicateţe, şi-n amănunt, despre viaţa în Slatina, despre calităţile dobândite de la mama sa, de profesie medic veterinar, dar şi despre primele tangenţe cu modellingul. Mădălina a povestit cum a ajuns la un casting al unei agenţii de modele, care i-a schimbat în cele din urmă viaţa, doar pentru că fratele său, Alin, ”îşi dorea să vadă cele mai frumoase fete din oraş”.

Vedeta a recunoscut şi că-n modă n-a excelat niciodată, în ciuda contractelor de succes cu branduri internaţionale. Mădălina crede că actoria e cea care i-a deschis cele mai multe uşi şi că e profesia care i se potriveşte mănuşă, pe lângă cea de mamă, desigur. ”În modă nu am excelat, nu am avut agenţi care să creadă în mine. Ba eram prea slabă, ba eram prea grasă. Succesul a venit în cazul meu după ce am apărut pe sticlă”, spune actriţa în paginile revistei Elle.

Mădălina povesteşte şi despre faptul că medicii i-au spus anterior că nu poate avea copii, motiv pentru care era hotărâtă să adopte. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Fericit a fost, însă, momentul în care micuţa Charlotte a ales-o pe ea să-i fie mamă: „Deşi eram într-o perioadă aglomerată, cel mai bun moment profesional din viaţa mea, (...) a apărut ea, minunea mea atât de dorită. Am avut o sarcină groaznică, dar m-am gândit zilnic că, după acele dureri, o voi ţine în braţe pe ea”.

Actriţa n-a vorbit, în schimb, în acest interviu, deloc de tatăl fetiţei ei, afaceristul Matei Stratan. Ea a dat de înţeles, însă, că se descurcă destul de bine ca mamă singură, având şi ajutorul mamei sale, care face naveta Slatina-Bucureşti pentru a o ajuta. ”Ce noroc am eu să fiu ajutată de mama, singura care m-a ajutat într-o perioadă atât de delicată. (...) Tot universul ei sunt eu şi eu am ochi doar pentru ea. (...) Noi două! Eu şi Charlotte”, a declarat, în încheierea interviului, Mădălina.