Evenimente

Mădălina Ghenea, dans la bară subacvatic. Imagini uimitoare cu românca

Mădălina Ghenea, dans la bară subacvatic. Imagini uimitoare cu românca camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Mădălina Ghenea, apariţie spectaculoasă şi subacvatică. Românca ne-a impresionat cu calităţile sale artistice, după ce am văzut-o dansând subacvatic.

Sunt ipostaze uimitoare, în care nu am mai văzut-o.

Filmuleţul postat de vedetă a strâns rapid 17.000 de aprecieri şi două sute de comentarii.

Actriţa a scris în descrierea filmuleţului că dansează sub apă. Românca din Slatina s-a aflat în Mexic cu treabă, dar şi-a făcut timp să obţină şi certificarea de free diver, modalitatea prin care te poţi bucura la maxim de destinaţiile exotice, atunci când ştii să faci scufundări. Din materialele video prezentate de vedetă, observăm cât de bine se simte în apă şi ce multe trucuri a învăţat.

Mădălina este splendidă, aşa cum o ştim, cu alură de sirenă în expediţiile sale subacvatice. Superba brunetă are un costum de baie negru, super decupat, care poate încinge uşor imaginaţia fanilor săi.

Înainte de a prezenta filmuleţele, Mădălina Ghenea a făcut şi o mărturisire: ”Presupun că e greu să spui adevărul pe Instagram, locul în care toţi îşi postează fericirea. Am stat o săptămână în Mexic, am muncit non stop şi cred că a fost cea mai deprimantă săptămână din viaţa mea. A fost foarte greu să fiu atât de departe de fiica mea. Aici nu am prieteni, dar am întâlnit câţiva oameni deosebiţi”, a explicat Mădălina.

Foto şi video: Instagram

Comentarii

Modifică Setările