Agenda

Mădălina Ghenea, faţă în faţă cu Sophia Loren la TIFF

Mădălina Ghenea, faţă în faţă cu Sophia Loren la TIFF

Românca noastră va avea ocazia s-o reîntâlnească pe legendara actriţă italiană la Cluj.

Madalina Ghenea Sophia Loren
Sophia Loren a României, aşa cum este numită Mădălina Ghenea, o va întâlni pe Sophia Loren cea adevărată la Festivalul de Film de la Cluj. Mâine, românca îi va înmâna premiul pentru întreaga carieră actriţei italiene la gala de închidere a festivalului, la Teatrul Naţional din Cluj.

Înainte de acest eveniment, Mădălina Ghenea va lua parte şi la o proiecţie specială a filmului „La giovinezza“, de Paolo Sorrentino, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenţilor. În film, Mădălina Ghenea joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz şi Jane Fonda.

Încă de la primele sale apariţii pe marele ecran, presa italiană scria despre Ghenea că are „farmecul mediteraneean al Sophiei Loren”. La fel ca marea actriţă italiană, Mădălina şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 15 ani. A apărut apoi în reclamele unor branduri faimoase, iar la scurt timp a primit oferte de roluri în producţii internaţionale. În 2011, a debutat ca actriţă în comedia italiană I Soliti Idioti (r. Enrico Lando), a jucat în producţii de succes precum Dom Hemingway (2013), alături de Jude Law, Youth (2015), alături de Michael Caine şi Harvey Keitel, sau Zoolander 2 (2016), unde i-a avut colegi de filmări pe Ben Stiller şi Owen Wilson.

Modifică Setările