News

Mădălina Ghenea iubeşte din nou FOTO

Mădălina Ghenea iubeşte din nou FOTO

O femeie frumoasă ca ea nu putea sta mult timp singură. Iar acum, norocosul este un celebru designer vestimentar. Mădălina Ghenea şi Philipp Plein La un an de la despărţirea de Michael Fassbender, Mădălina Ghenea zâmbeşte din nou. Noua ei cucerire este un bărbat din lumea modei, care îi pune lumea la picioare şi care s-a grăbit să anunţe pe reţelele de socializare că sunt împreună. Philipp Plein conduce un Lamborghini

E vorba despre designerul vestimentar german Philipp Plein (38), cel care i-a şi creat ţinute memorabile în trecut şi care, iată, a transformat-o acum în muza lui. El a postat pe Instagram două fotografii grăitoare, din care reiese clar că relaţia lor este plină de pasiune.

Se pare că cei doi s-ar fi cuplat după ce Mădălina s-a făcut remarcată la celebrul festival italian Sanremo.

Madalina Ghenea
Alintată cu sute de trandafiri roşii.

Într-una dintre imagini, românca noastră stă întinsă e pe un covor pufos, înconjurată de cinci buchete impresionante de trandafiri roşii. În cealaltă poză, îndrăgostiţii se sărută pasional şi sunt într-o sală de fitness.

Madalina Ghenea Philipp Plein sala fitness
Amor în sala de fitness.

Mai mult, pentru a-şi pecetlui dragostea, cei doi şi-au făcut tatuaje identice, Philipp Plein filmând-o pe Mădălina Ghenea chiar în momentul în care aceasta era pe masa unui tattoo artist, care îi făcea un mic desen cu cerneală permanentă. Acum, amândoi au câte o cruce de mici dimensiuni tatuată pe inelarul mâinii stângi. Să înţelegem de aici că Plein are intenţii mai mult decât serioase cu frumoasa româncă?

Madalina Ghenea Philipp Plein
Şi-au făcut tatuaje identice pe inelar.

#donttrythisathome because we did it !!!! @officialmadalinaghenea ??❤️

A video posted by Philipp Plein (@philippplein78) on

Ei bine, noi îi dorim Mădălinei ca visul de-a îmbrăca rochia de mireasă să i se îndeplinească, mai ales că celelalte relaţii i-au lăsat un gust amar. V-amintiţi, desigur, în afară de legătura pe care a avut-o cu actorul de Michael Fassbender, şi de scurta relaţie cu craiul de la Hollywood Leonardo DiCaprio. Iar cu actorul scoţian Gerard Butler, cel cu care s-a iubit un an de zile, chiar a fost aproape de altar, dar relaţia lor s-a rupt la scurt timp după ce presa tabloidă a speculat că cei vor să se căsătorească.

Nici Philipp nu este la prima relaţie cu o celebritate. În urmă cu câţiva ani, au existat zvonuri că s-ar fi iubit cu celebra Naomi Campbell, după ce au fost văzuţi împreună la un show de modă, la care erau destul de apropiaţi.

Prin 2011, acelaşi designer celebru, originar din Germania, se iubea cu actriţa Lindsay Lohan. Acesteia i-a oferit un job în cadrul campaniei sale de lansare a unei colecţii de modă, pe care Linday l-a acceptat bucuroasă, pentru că era în pană de colaborări şi se adâncea din ce în ce mai tare în problema sa cu drogurile.