News

Mădălina Ghenea radiază de fericire! A fost surprinsă la Milano în compania unui bărbat, altul decât iubitul

Mădălina Ghenea radiază de fericire! A fost surprinsă la Milano în compania unui bărbat, altul decât iubitul camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mădălina Ghenea continuă să atragă atenţia la fiecare apariţie! Fotografii au surprins-o recent în Milano, la fereastra unui bloc. Nu e în compania iubitului, ci a altui bărbat important din viaţa ei. 

E pe culmile succesului, iar acest fapt o bucură mai tare ca niciodată! Românca Mădălina Ghenea a reuşit să îşi facă un nume în Italia. Multe reviste şi ziare comentează despre apariţiile ei la diferite evenimente, chiar şi fotografii sunt pe urmele ei, exact aşa cum s-a întâmplat şi acum. 

Mădălina Ghenea a fost surprinsă în Milano, la fereastra magazinului ei preferat de bijuterii, este chiar şi imaginea lui. Actriţa are zâmbetul până la urechi semn că trece printr-o perioadă frumoasă din viaţa ei. Viaţa profesională merge din ce în ce mai bine, are o fetiţă frumoasă, iar cu dragostea...e şi mai bine! E cuplată cu fiului unuia dintre cei mai bogaţi oameni din Italia!

De data aceasta, la ferestră, nu a apărut în compania iubitului, ci a unui prieten foarte apropiat. Mădălina Ghenea socializa cu bunul ei amic şi PR al casei de bijuterii. Este vorba despre Giancarlo Parolini! Cei doi au văzut că sunt fotografiaţi şi imediat au zâmbit spre cameră. Iată imaginile în galeria foto!

Cine e noul iubit al Mădălinei Ghenea? Are o avere impresionantă

Mădălina Ghenea este fericită! Frumoasa actriţă trăieşte o nouă poveste de iubire departe de România, tocmai în Italia.

Celebra Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de iubire. Fotomodelul este într-o relaţie cu Vito Schnabel. Zilele trecute, aceştia s-au afişat pentru prima oară împreună, la concertul susţinut de Jennifer Lopez şi Shakira de la Super Bowl, scrie wowbiz.ro. Mădălina Ghenea a postat în mediul online mai multe imagini alături de iubit. Vito Schnabel este fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Leonardo Del Vecchio, cu o avere estimată la 24 de miliarde de euro. Iată aici imagini cu cei doi. 

Foto: Profimedia