WP no category

Mădălina Manole s-a filmat când îşi lua rămas bun

de admin

Cântăreaţa s-a gândit îndelung la felul în care să-şi pună capăt zilelor. Înainte de-a încheia socotelile cu această lume, ea i-a lăsat o scrisoare soţului, în care a încercat să-şi explice gestul.

„Sunt o neputincioasă, o nevredincă, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul! Şi totuşi, eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Sunt de neiertat, mă gandesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”, aşa şi-a început Mădălina Manole testamentul sentimental pe care i l-a lăsat soţului ei în noptieră. Petru Mircea a descoperit scrisoarea de adio abia mai târziu şi s-a hotărât s-o facă publică în emisiunea lui Cătălin Măruţă, „Happy Hour”, difuzată de Pro TV.
Soţul Mădălinei a continuat, cu această ocazie, şirul dezvăluirilor legate de relaţia dintre cântăreaţă şi părinţii acesteia, spunând că ea obişnuia să se ascundă de mama ei, pentru a nu provoca certuri în familie. În aceeaşi ediţie, Petru Mircea a mai făcut o dezvăluire şocantă: Mădălina Manole s-a filmat singură în oglindă, cu puţin timp înainte de moarte, acestea fiind imaginile de rămas bun. „Am găsit filmuleţul printre casetele familiei, în timp ce căutam imagini cu noi. Este un film în care Măgduţa îşi ia rămas bun de la cei dragi, de la mine, de la copil, pentru că noi am fost lumea ei”, a spus el cu lacrimi în ochi.