Fashion

Madonna, cu sânii la gât şi-ntr-un outfit de budoar la 60 de ani. Unde a apărut aşa?

Madonna, cu sânii la gât şi-ntr-un outfit de budoar la 60 de ani. Unde a apărut aşa? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are 60 de ani, dar mulţi ar spune că e nemuritoare, iar vârsta e doar un număr în cazul ei. Totuşi, cea mai recentă apariţie în public a celebrei Madonna a fost destul de criticată.

Ieri, Madonna a fost invitata emisiunii MTV Live, din Londra, pentru a anunţa lansarea noii sale piese, „Medellin”, la care a colaborat cu interpretul columbian Malluma (25). Pentru această ocazie, starul din 60 de ani a ales o ţinută provocatoare, aşa cum ne-a obişnuit şi până acum, dar care a stârnit nenumărate critici.

Îmbrăcată într-o costumaţie cu inspiraţie de budoar, la care a asortat doar ciorapi plasă, o jachetă până în talie, şi un eye patch, Madonna a stârnit nenumărate controverse.

 

Mulţi s-au arătat surprinşi de faptul că artista de 60 de ani nu-şi ajustează garderoba în funcţie de vârsta ei, în timp ce alţii au felicitat-o pentru cât de bine arată. Voi ce spuneţi, a fost exagerată ţinuta ei?

Modifică Setările