Lifestyle

Madonna, de nerecunoscut! Ce s-a întâmplat cu chipul ei?

Madonna, de nerecunoscut! Ce s-a întâmplat cu chipul ei?

A mai murit un mit! Întreaga planetă credea în tinereţea veşnică a Madonnei. Recent însă, diva şi-a dezvăluit chipul „nereturşat”, pe aeroportul JFK din New York. Cei care au văzut-o au încremenit!

Este adevărat că după ce zbori 5.425 km din Lisabona la New York, oboseala îşi spune cuvântul. Dar dacă tot faci reclamă lanţului de cosmetice şi produse de întinerire MDNA, parcă te străduieşti să salvezi aparenţele. Madonna (60 de ani) taman asta nu a făcut, joi, când a aterizat pe aeroportul JFK din New York.

Îmbrăcată cu un hanorac şi echipament sport cu logo-ul formaţiei de baseball Yankees, cu o pălărie cu boruri largi şi părul împletit în codiţe demne de o şcolăriţă, Madonna a atras toate privirile. Asta în condiţiile în care cu doar o zi înainte a făcut, pe pagina ei de Instagram, reclamă unui instrument de masaj facial de 200 $, produs de compania ei MDNA. 

Vezi aici mai multe imagini surprinse cu Madonna pe aeroportul JFK!

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Kate Moss, în chip de Brigitte Bardot

News

Kate Moss, în chip de Brigitte Bardot

Ea însăşi este un sex simbol, dar a acceptat să întruchipeze o altă divă a frumuseţii, ceea ce topmodelului i s-a părut de-a dreptul flatant. Iată ce-a ieşit.

Blasfemie? O vedetă Playboy în chip de Fecioara Maria

News

Blasfemie? O vedetă Playboy în chip de Fecioara Maria

Un post de televiziune din Canada va realiza o emisiune specială de Crăciun. Până aici, nimic neobişnuit. Dar cea care a fost distribuită în rolul Fecioarei Maria