News

Madonna, despre Kanye West: "Se ia prea în serios!"

de admin

Madonna, despre Kanye West: "Se ia prea în serios!"

Atitudinea de zeu a lui Kanye West a jignit mai multe staruri din lumea muzicală, dar foarte puţini au reacţionat. Iată ce a comentat Madonna, în schimb, în cel mai recent număr al revistei "Rolling Stone"

"Nu merge la galele de premiere căutând să faci tu dreptate", a spus Madonna cu referire la momentul lui Kanye West, care a spus pe scena Grammy-urilor că artistul Beck ar trebui să respecte arta şi să cedeze trofeul pe care tocmai îl câştigase lui Beyonce. "Du-te pur şi simplu ca să te simţi bine. Eu nu mă implic prea tare în privinţa câştigătorilor, pentru că sincer, nu cred că este atât de important. Dar Kanye se ia prea în serios!", a spus Madonna.

Credem că Madonna a comentat cu mănuşi de catifea. După momentul penibil creat de Kanye, Twitterul a luat foc. "Să-l lăsăm pe Kanye să aleagă cine merită Oscarul, ca să-l scutim de încă o criză de nervi!", a scris Andy Cohen. "Este foarte ciudat să vezi oameni care nu ştiu cine este Beck sau care nu realizează cât de important este el în muzică! Este un geniu muzical, ascultaţi-l!", a postat şi Lady Gaga.

De menţionat că nu este prima ieşire de acest gen a lui Kanye. Şi mai ales nu prima în favoarea lui Beyonce. Pe scena MTV Video Music Awards din 2009, West s-a trezit că este Yeezus şi a întrerupt-o pe Taylor Swift, care îşi susţinea discursul de acceptare a premiului pentru Best Female Video. Kanye a înşfăcat atunci microfonul ca să strige că premiul ar fi trebuit câştigat de Beyonce... Tipic, nu?!

Foto: WENN, Rolling Stone

Modifică Setările