News

Madonna: “N-am fost niciodată cu bărbaţi cu p… mic!”. Fosta iubită a lui Sean Penn, Guy Ritchie şi Warren Beatty vorbeşte despre sex!

Madonna: “N-am fost niciodată cu bărbaţi cu p… mic!”. Fosta iubită a lui Sean Penn, Guy Ritchie şi Warren Beatty vorbeşte despre sex!

A anulat 10 spectacole din cauze medicale, dar a revenit apoi în forţă pe scenă, la fel de dezinhibată cum o ştim dintotdeauna. Regina Pop a făcut glume pe seama masculinităţii foştilor ei iubiţi. Şi nu numai…

Madonna a fost măritată cu regizorul Guy Ritchie (51) şi actorul Sean Penn (59) şi a avut aventuri cu Warren Beatty (82) şi Vanilla Ice (52), iar aceste experienţe sexuale pot fi un izvor nesecat de informaţii picante pe care diva pop să ni le dezvăluie treptat, nu?

Aşa s-o fi gândit şi ea zilele trecute, când şi-a început show-ul din cadrul turneului Madame X în mod inedit. Adică şi-a înştiinţat audienţa că ea n-a fost niciodată cu vreun tip cu … organ genital de mici dimensiuni şi apoi s-a lăudat, tot în uralele publicului, că ea face o treabă minunată atunci când stă în genunchi, făcând aluzie la un act sexual oral.

“Cum se numeşte un bărbat cu penis mic?”, a stârnit ea interesul fanilor de la concert. “Răspunsul e că eu habar n-am pentru că n-am fost niciodată cu un tip prost dotat. Măsura contează, nu are niciun rost să ne prefacem că nu e aşa!”, a continuat ea în timp ce audienţa era în delir.

Modifică Setările