Oscars

Madonna s-a împăcat cu Lady Gaga după opt ani de răfuieli! Divele, prietene bune la after-party-ul Oscar al Reginei Pop

Madonna s-a împăcat cu Lady Gaga după opt ani de răfuieli! Divele, prietene bune la after-party-ul Oscar al Reginei Pop camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

 

Şi-au aruncat reciproc cuvinte grele şi s-au desconsiderat una pe alta de-a lungul ultimilor ani, însă, după cum se vede în imaginea de la petrecerea Madonnei de după Oscaruri, cele două dive au îngropat, în sfârşit, securea războiului!

 

Opt ani le-a luat celor două Regine/Prinţese Pop să se împace. Opt ani în care Madonna a acuzat-o pe Gaga că tot ce-a făcut şi ea în cariera ei a fost să scoată un single care să semene leit, ca mesaj, cu hitul ei Express Yourself. Era vorba despre Born This Way, bineînţeles, comparaţie pe care Lady Gaga a considerat-o ridicolă.

 

Lady Gaga a câştigat Oscarul pentru melodia Shallow, din A Star Is Born

 

 

După acuzaţiile aduse, Gaga a spus lumii întregi că ea este un muzician adevărat, care cântă la mai multe instrumente, faţă de Regina Pop, care, fie vorba între noi, nici vocea nu o are de excepţie. Şi uite aşa s-a înteţit războiul dintre ele, iar cântăreţele au continuat să-şi adreseze cuvinte grele una alteia timp de aproape un deceniu.

 

Asta până duminică seara, când toate răutăţile dintre ele par să fi dispărut complet. La after-party-ul Madonnei, organizat cu ocazia Oscarurilor, cele două dive par cele mai bune prietene în fotografiile realizate de JR, un fotograf renumit de la TIME. După încheierea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar 2019, lumea bună a Hollywood-ului s-a înghesuit la party-ul dat de Madonna şi mogulul din entertainment Guy Oseary.

 

Din păcate, invitaţii aleşi pe sprânceană nu au avut voie să publice pe social media instantanee de la The Party, însă Madonna – în calitate de gardă – şi-a permis să facă publică imaginea în care ea şi câştigătoarea Oscarului de anul acesta, Lady Gaga, sunt îmbrăţişate şi fericite.

 

Madonna le-a mulţumit invitaţilor că au venit la petrecerea ei

 

 

JR, singurul fotograf de la petrecere, a realizat la faţa locului nişte instantanee cu invitaţii VIP, care au fost publicate de TIME. Iată câteva dintre ele, cu Ashton Kutcher şi soţia Mila Kunis, Spood Dogg şi Javier Bardem! (vezi galeria foto)

foto - Madonna Instagram, TIME

Modifică Setările