Gossip

Madonna şochează din nou!

Madonna şochează din nou!

La 53 de ani, Regina Pop e la fel de activă şi de îndrăzneaţă ca la începutul carierei sale. Drept dovadă, noul său videoclip ne-a luat prin surprindere cu scenele sexy şi controversate, complet nerecomandate pudibonzilor!

Imagini din noul videoclip al Madonnei au apărut pe internet, spre deliciul fanilor vedetei. Şi e limpede că diva pop nu se dezminte! Are o imagine la fel de incitantă precum avea la 20 de ani. În „Girl Gone Wild”, cântăreaţă îşi activează parcă era SEX (perioada în care a publicat cartea cu acelaşi titlu şi a scandalizat publicul şi autorităţile). O putem vedea pe Madge în ţinute provocatoare, legată de lanţuri şi în compania unor bărbaţi arătoşi, semidezbrăcaţi.

Care este impresia generală în ceea ce priveşte „Girl Gone Wild”? Un utilizator Twitter şi-a dat cu părerea online: „Se pare că Madonna s-a inspirat pentru Girl Gone Wild din Alejandro, dar Lady Gaga o copiase deja pe Madonna din Vogue, Express Yourself & Human Nature. Şi-atunci, care-i concluzia? Madonna se reinventează!”

foto: Interscope