Vedete

Magda Pălimariu a ridicat temperaturile pe coasta spaniolă. Cât de sexy a fost în vacanţă!

de admin

Magda Pălimariu a ridicat temperaturile pe coasta spaniolă. Cât de sexy a fost în vacanţă! camera-retro icon Vezi galeria 39 poze

Vedeta jurnalului Meteo de la Pro TV tocmai a revenit din Malaga şi probabil nu e o coincidenţă că, la întoarcerea ei, s-au semnalat cele mai înalte temperaturi din această vară.

Iubeşte soarele, dar şi soarele o iubeşte pe această superbă nimfă care ne aduce mereu veşti despre vreme la Pro TV. Magda Pălimariu este o iubitoare de mare şi de vară şi, dacă ar putea, şi-ar petrece tot sezonul estival pe litoral. Din păcate, ca noi toţi, trebuie să se rezume la scurte concedii şi câteva weekenduri şi zile "furate", pe ici, pe colo, când poate ajunge pe ţărm, sub razele soarelui. 

Dar iată că, după ce a visat să ajungă într-o destinaţie exotică care să îndeplinească toate aceste condiţii, Magda a zburat spre Costa del Sol, în sudul Spaniei, unde albastrul Mării Mediterane şi farmecul hispanic i-au oferit un concediu de neuitat în oraşul natal al lui Picasso.

Pregătită cu tot arsenalul fashion care te ducea cu gândul la o vacanţă pe un vas de croazieră, vedeta Pro TV şi-a etalat trupul fără cusur în cele mai sexy costume de baie, dar şi în cele mai senzuale caftane, bustiere combinate cu fuste şi rochii cu volane - un stil căruia îi este tributară pe timp de vacanţă şi care-i vine de minune. Lucru observat şi de fanii internauţi care au înroşit butonul de Like şi i-au făcut complimente peste complimente, chiar dacă Magda a lăsat să se înţeleagă că nu a mers singură în vacanţă, ci cu o persoană specială.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările