Vedete

Magda Pălimariu schimbă azi prefixul. Uite de la cine moşteneşte frumoasele trăsături! FOTO

Magda Pălimariu schimbă azi prefixul. Uite de la cine moşteneşte frumoasele trăsături! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

După ce ne-a prezentat-o pe sora ei, vedeta Pro TV ne-a făcut cunoştinţă şi cu frumoasa ei mamă, care se menţine într-o formă incredibilă.

Magda Pălimariu nu se dezminte! Pe tot parcursul verii, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV se află pe litoral, ori de câte ori timpul îi permite. Practic, aproape fiecare weekend, mini-vacanţă ori concediu de o săptămână, Magda Pălimariu poate fi văzută la plajă. Iar imaginile cu ea în costumul de baie i-a înnebunit pe fanii internauţi.

Şi poate că şi faptul că este născută vara, chiar în luna august, o face pe Magda să fie o mare iubitoare de soare şi de nisip fierbinte. Chiar azi, vedeta Pro TV schimbă prefixul, împlinind 40 de ani! În buletin, căci pe trupul ei nu se văd mai mult de 25 de ani.

Şi, dacă vă întrebaţi pe cine moşteneşte Magda Pălimariu, ei bine aceasta ne-a prezentat-o şi pe mama sa, cu care a fost plecată recent într-o vacanţă (cum altfel?!) tot la malul mării. Născută tot în zodia leului, doamna Pălimariu este o femeie frumoasă, cu păr ca razele soarelui şi cu picioare subţiri şi tonifiate - pe care le vedem şi la fiicele sale, Magda şi Oana. (vezi mai multe în galeria foto)

Modifică Setările