Vedete

Magda Vasiliu, despre prietenii falşi ai Cristinei Ţopescu: "În realitate suntem singuri. Fiecare cu viaţa lui"

Magda Vasiliu, despre prietenii falşi ai Cristinei Ţopescu: "În realitate suntem singuri. Fiecare cu viaţa lui"

Magda Vasiliu spune lucrurilor pe nume şi face o confesiune emoţionantă.

S-a luptat cu sistemul şi a reuşit să îşi ducă fiul în Italia, unde a primit tratamentul potrivit pentru afecţiunea cu care se fusese diagnosticat: cancer. De atunci au trecut câţiva ani, multe momente de disperare, de neputinţă. Magda Vasiliu şi-a susţinut fiul şi pentru recuperarea lui a ales să nu se mai întoarcă în România.

Fosta ştiristă povesteşte acum despre momentele în care s-a simţit mai singură ca niciodată şi despre cei care vorbesc despre Cristina, deşi în realitate nu o plăceau.

“Când, după 4 luni de tăcere pe facebook (luni în care nimeni nu m-a întrebat ce fac) am povestit despre boala lui Vlad, a urmat o perioadă în care zilnic primeam zeci de telefoane de la colegii din presă. Eram solicitată pentru intervenţii în emisiuni, mi se cereau declaraţii etc. Apoi, când subiectul s- a învechit, nu m-a mai căutat nimeni, în afară de câteva persoane. Degetele de la ambele mâini mi-ajung pentru a număra persoanele rămase alături. Dintre toţi politicienii şi personalitatile publice, singurul care mi-a vorbit ca om, nu ca oficial, a fost prim ministrul de atunci, Mihai Tudose. Nu simpatizez cu niciun partid, nu vreau să fac osanale nimanui. Apoi, au fost alături de mine prietenele de o viaţă, câteva colege şi, cam atât. Prieteniile virtuale ne dau senzaţia că suntem importanţi pentru alţii, că altora chiar le pasa de noi...Noi ne liniştim constiinţa şi avem senzaţia că facem ceva dacă avem o reacţie la postările "prietenilor" virtuali şi invers. În realitate suntem singuri. Fiecare cu viaţa lui. Iar excesul asta de socializare virtuală ne-a transformat în nişte solitari inadaptaţi, în nişte automultumiţi blazaţi, fericiţi că o poză retuşată (sau nu) ne-a adus nu ştiu câte like uri. Cât despre dispariţia prematură a Cristinei Ţopescu nu pot spune decât că o regret. Nu am fost atât de apropiate încat să îmi permit să vorbesc despre ea în aceste momente. În plus, văd atâta ipocrizie, atâtea regrete exprimate peste tot de la persoane care în realitate ştiu că nu o plăceau, încât mi-e silă", spune Magda Vasiliu.

Comentarii

Modifică Setările