News

Mai era nevoie de o operaţie estetică? Mickey Rourke, o nouă intervenţie la nas

Mai era nevoie de o operaţie estetică? Mickey Rourke, o nouă intervenţie la nas

52243708 Actor Mickey Rourke is spotted out for lunch at Cafe Roma in Beverly Hills, California on November 29, 2016. Mickey's excessive plastic surgery has made him look less and less like himself in recent years. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

La 65 de ani, este departe de imaginea bărbatului sexy din filmul 9 săptămâni şi jumătate. Iar asta se întâmplă şi pentru că Mickey Rourke, căci despre el este vorba, şi-a făcut-o cu mâna lui. Sau, mai exact, cu cea a chirurgilor plasticieni. Chirurgia plastică i-a făcut mai mult rău Pe vremea în care era un bărbat frumos O reclamă ambulantă la operaţii estetice, Mickey Rourke a simţit nevoia să mai facă o intervenţie la nas, weekendul trecut, ba chiar a documentat experienţa cu o poză postată pe Instagram, în care apare alături de doctorul care l-a operat.

În mesajul care însoţeşte poza, actorul de 65 de ani, a scris următoarele: "lmediat după operaţie, alături de Dr. Dhir. Acum, sunt din nou frumos (lol). Mai am una de făcut."

Acest chirurg din Beverly Hills se laudă că munca lui dă rezultate care se potrivesc cu trăsăturile unice ale fiecărui individ, iar Mickey a apelat, probabil, la el, tocmai pentru a corecta operaţiile nereuşite de dinainte.

Actorul a mărturisit în trecut că a trebuit să facă cinci operaţii estetice la nivelul nasului, după ce acesta a i-a fost rupt în timpul meciurilor de box. Sperăm că această ultimă intervenţie să fie mai reuşită decât precedentele.

Modifică Setările