News

Mai fericită ca oricând! Britney Spears, în ipostaze tandre cu iubitul său

Mai fericită ca oricând! Britney Spears, în ipostaze tandre cu iubitul său

Săptămânile trecute auzeam că artista pop ar avea de gând să ajungă a treia oară la altar, fiind îndrăgostită până peste cap de modelul Sam Asghari (23), pe care l-a cunoscut în luna octombrie, anul trecut. Acum o vedem distrându-se cu de el în piscină, artista părând extrem de fericită în compania lui. Să urmeze o nuntă?

Pe contul de Instagram al artistei a apărut un video în care cei doi îndrăgostiţi se distrează în piscină, Brit executând un salt chiar de pe umerii tânărului ei iubit. Extrem de zâmbitori, Sam şi Brit par că au o relaţie perfectă, ceea ce ne duce cu gândul la zvonurile de săptămâna trecută, cum că cei doi s-ar pregăti să păşească spre altar. Aşadar, să fie în plan, într-adevăr, o nuntă în cazul celor doi?

Isn't spring great ????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Rămâne de văzut! Cert e că reţelele de socializare sunt martore iubirii lor, Sam şi Brit nefiind deloc discreţi în privinţa vieţii lor personale. Şi chiar şi paparazzi îi surprind numai împreună din luna octombrie a anului trecut, când Sam a fost ales să joace rolul partenerului artistei într-un videoclip de-al ei.

Iată şi alte fotografii cu cei doi!