Gossip

Mai mult decât... Friends. Matthew Perry a fost mereu îndrăgostit de Courteney Cox

Mai mult decât... Friends. Matthew Perry a fost mereu îndrăgostit de Courteney Cox camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Chandler Bing şi Monica Geller au fost eroii poveştii de dragoste secundare a sitcomului Friends.

Personajele interpretate de Matthew Perry şi Courteney Cox nu le-au întrecut în popularitate pe cele jucate de Jennifer Aniston şi David Schwimmer, şi anume Rachel şi Ross, dar au avut ceva mai special.

Chimia, ba chiar atracţia reală. Nu ştiam dacă reciprocă, însă. Surse apropiate serialului au dezvăluit, anul acesta, pentru presa tabloidă, că Perry a fost dintotdeauna îndrăgostit de colega sa de platouri, cu cinci ani mai în vârstă decât el. Chiar şi atunci când, în timpul filmărilor, Courteney avea o relaţia cu cel care i-a devenit, ulterior, soţ, actorul David Arquette. 

Actriţa acum de 55 de ani a fost căsătorită cu acesta între 1999 şi 2013, din mariaj rezultând singurul copil al acesteia, fiica ei, Coco.

Pe de altă parte, chiar dacă Perry a avut, la rândul lui, relaţii cu femei frumoase şi faimoase, una dintre acestea fiind Julia Roberts, se spune că n-a putut s-o uite nici până azi pe Cox.

Mai mult, umblă vorba că actorul de 50 de ani ar căuta pe site-uri de dating online femei care îi seamănă fostei lui colege. Şi asta recent. 

Să fie aceasta iubirea neîmplinită a lui Perry, cea care l-a adus în pragul colapsului?

 

Comentarii

Modifică Setările