Fashion

Mai slabă ca oricând! Fotografiile surprinzătoare cu Angelina Jolie la Festivalul de film de la Toronto

Mai slabă ca oricând! Fotografiile surprinzătoare cu Angelina Jolie la Festivalul de film de la Toronto

attends "The Breadwinner" premiere during the 2017 Toronto International Film Festival at Winter Garden Theatre on September 10, 2017 in Toronto, Canada.

S-a zvonit că nu ar cântări mai mult de 41 de kilograme şi că ar fi în pragul anorexiei. Apoi, a confirmat că, după divorţul de Brad Pitt, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit şi chiar a suferit de paralizie facială temporară. Azi, o vedem zâmbitoare, însă la fel de slabă, la premiera celui mai recent film al său, ”The Breadwinner”. A participat la Festivalul de Film de la Toronto Duminică, Angelina Jolie, flancată de toţi cei şase copii ai ei, şi-a făcut apariţia la Festivalul de Film de la Toronto, acolo unde cel mai recent film al său, o animaţie numită „The Breadwinner”, îşi avea premiera. A salutat mulţimea de cum a coborât din maşină Energică şi extrem de zâmbitoare, Angie a salutat mulţimea de cum a coborât din maşină şi şi-a făcut timp pentru a zâmbi în selfie-uri cu fanii ei, dar şi pentru a le da autografe. Vă sună cunoscut? Da, asta a făcut şi ex-ul Brad Pitt la primele apariţii după anunţul divorţului. A adoptat un zâmbet forţat, s-a pozat cu fanii şi a vrut să demonstreze tuturor că e bine, deşi silueta lui mult prea slăbită trăda suferinţa din spatele despărţirii de mama copiilor lui. A fost însoţită de toţi cei şase copii. Aici, doar cu patru dintre ei: Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt, şi Zahara Jolie-Pitt

Dar să revenim la Angie. Ea a adoptat, pentru această apariţie, ceea ce părea un look „safe”. A ales să poarte un outfit lejer, cu o croială largă, care să nu-i lase la vedere adevărata siluetă – mult prea slabită de altfel, albă, despre care se ştie că ar da volum. Ei bine, apariţia ei a fost una, într-adevăr, elegantă, însă nu într-atât să distragă atenţia de la mâinile mult prea subţiri şi chipul aproape fantomatic.

Mult prea slabă!

Sperăm, aşadar, ca Angie, odată cu noile proiecte cinematografice, să-şi recapete forţa şi să dea un nou sens vieţii sale, mai ales că împăcarea cu Brad Pitt pare mai degrabă un mit în acest punct al vieţii sale, decât o posibilitate reală.

foto: Getty Images

Modifică Setările