Meghan & Harry

Mâine, Meghan Markle va împlini 40 de ani. Ce planuri au Prinţul Harry şi soţia lui pentru această aniversare?

Mâine, Meghan Markle va împlini 40 de ani. Ce planuri au Prinţul Harry şi soţia lui pentru această aniversare? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mâine, 4 august, Meghan Markle schimbă prefixul.

Aşa cum ne-am obişnuit în ultimii ani, e posibil ca şi de data aceasta, la împlinirea a 40 de ani, ducesa să-şi dorească o aniversare fără mare tam-tam, în casa lor din Montecito, Santa Barbara.

Chiar şi aşa, apropiaţi ai cuplului susţin că Prinţul Harry ar putea să o ducă într-o vacanţă surpriză. De când micuţa Lilibet Diana a venit pe lume, în luna iunie, atât Harry, cât mai ales Meghan au fost mai degrabă discreţi, concentrându-se pe viaţa de familie alături de mezina lor şi fratele ei mai mare, Archie, de doi ani.

Cu toate acestea, sunt numeroase locuri frumoase lângă reşedinţa Ducilor de Sussex din Montecito în care Harry şi Meghan ar putea face o mică excursie alături de cei doi copii ai lor. Oricum, sunt mici şanse ca noi să aflăm informaţii despre modul în care aceştia au sărbătorit ziua de naştere a lui Meghan.

Singura dată când publicul a aflat despre planurile celor doi a fost atunci când Meghan a împlinit 36 de ani şi Harry a dus-o în Botswana, acolo unde cei doi au făcut muncă voluntară alături de organizaţia pentru protecţia elefanţilor Elephants Without Borders. Ce ştim sigur este că anul trecut pandemia i-a ţinut pe cei doi acasă, în Montecito.

Comentarii

Modifică Setările