TV

De mâine, „Românii au talent“ revine la TV

De mâine, „Românii au talent“ revine la TV

Pro TV dă startul unui nou sezon al emisiunii de divertisment vineri, de la ora 20.30, fiind puse în joc marele premiu de 120.000 de euro, dar şi premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro.

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca „Românii au talent“: se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde“, care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Şase oraşe, mii de kilometri străbătuţi prin toată ţara, 24 de show-uri şi peste 120 de ore de filmare - este bilanţul caravanei „Românii au talent“ în cel de-al patrulea sezon.

Foto: Pro TV