News

Majda a fost eliminată de la "Survivor România 2021"! A izbucnit în lacrimi: "Am dăruit foarte mult în această competiţie"

Majda a fost eliminată de la "Survivor România 2021"! A izbucnit în lacrimi: "Am dăruit foarte mult în această competiţie"

Voia să câştige marele premiu, dar a fost eliminată. Majda a făcut primele declaraţii după ce a aflat că nu mai face parte din competiţia Survivor România 2021. 

Concurenta a izbucnit în lacrimi când a aflat că este eliminată.

"Da, e un zâmbet pe care încerc să mi-l înţeleg, încerca să-l ofer! Pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete! Şi mi-aş dori acum să nu plec cu ochii înlăcrimaţi! Dacă am ochii înlăcrimaţi sunt pentru că am dăruit foarte mult în această competiţie! Şi când am plecat de acasă i-am spus copilului că s-ar putea să stau doar două săptămâni şi să mă întorc din nou! Şi ea mi-a spus să fiu puternică, să lupt până la capăt pentru că ea o să mă aştepte! Să nu-mi fac griji! Şi cu fiecare săptămâna care trecea mă tot trezeam şi îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică!", a declarat ea la Kanal D. 

Majda - "Competiţia aceasta nu e neapărat despre sport"

"Şi am să lupt şi n-am vrut să simtă colegii mei lucrul acesta, dar îţi recunosc Dan, că eu ştiu să încasez înfrângerea şi pentru mine atât a fost să fie şi le spun şi colegilor mei să aibă mare grijă, să joace acest joc care nu e unul uşor, este foarte greu, doar să nu lase acest joc să se joace cu ei prea mult! Să îi transforme! Să fie o echipa unită, că de asta este nevoie! Competiţia Survivor România nu este neapărat despre sport!(...) Le mulţumesc lor, colegilor mei, pentru fiecare lecţie învăţată şi pentru tot ce am trăit, pentru că nu m-a durut spatele atât de tare dacă am dormit pe scândură pentru că am ştiut că sunt alături de mine şi m-au încurajat pe traseu şi m-au făcut să înţeleg că eu pot! Şi eu chiar pot!", a mai declarat Majda.

După eliminare, concurenta revine în România, se întoarce la fetiţa sa. 

Foto: Kanal D

Modifică Setările