Lifestyle

Majda Aboulumosha a încheiat colaborarea cu Antena Stars: ''Un nou drum mă aşteaptă''

Majda Aboulumosha a încheiat colaborarea cu Antena Stars: ''Un nou drum mă aşteaptă''

A prezentat cu Cristi Brancu, dar şi cu Andrei Ştefănescu. Acum, Majda Aboulumosha se desparte de Antena Stars. Frumoasa brunetă dă de înţeles că se va implica într-un alt proiect.

Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât ţin să va anunţ că am încheiat un nou capitol!! Au fost doi ani cu două proiecte pline de emoţie, în care mi-am pus sufletul şi v-am simţit mereu aproape.  Mulţumesc, Antena Stars pentru toţi oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecţie primită şi emoţie simţită.

Mulţumesc întregii echipe cu care am colaborat şi pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să ştiţi că ceea ce vedeţi voi pe TV este rezultatul a multor oameni (cameramani, makeup artişti, doamnele care au grijă să fie totul dezinfectat şi tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulţime de oameni care de multe ori nu se văd şi ei merită toate aplauzele)”, spune Majda.

Frumoasa ciocolatie a petrecut doi ani la Antena Stars. ”Vă doresc să aveţi oameni care să creadă în voi, aşa cum am avut eu şi parte de susţinere necondiţionată. Întotdeauna o parte din mine o să rămână în locurile unde am pus suflet, aşa că ne revedem cu mare drag de fiecare dată. Un nou drum mă aşteaptă, iar eu sunt pregătită să va ofer întotdeauna emoţie şi iubire! Vă îmbrăţişez şi va mulţumesc!”

 

Modifică Setările