News

Majda Aboulumosha: “Am ajuns să mă îngraş de la anumite blocaje emoţionale”

Majda Aboulumosha: “Am ajuns să mă îngraş de la anumite blocaje emoţionale” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Astăzi, arată spectaculos, dar în trecut cântărea cu 23 de kilograme mai mult. Când priveşte în urmă, Majda Aboulumosha realizează că schimbarea suferită se petrecuse în urma unui blocaj emoţional.

Vedeta de la Antena Stars crede că oamenii nu ar trebui judecaţi după numărul kilogramelor, pentru că în spatele fiecăruia dintre noi se ascunde o poveste.

“Viaţa e imprevizibilă şi merită să lupţi pentru visul tău. După cum vedeţi, în imaginea în care cântăream 90 kg zâmbesc! Mereu mi-am dorit ca oamenii să se ghideze mai mult după suflet decât după nişte kilograme. Întotdeauna trebuie hrănit sufletul cu iubire şi lăsat să transpire şi pentru alţii! Interiorul aduce adevărata frumuseţe pe faţă. Tot timpul am avut încredere în mine şi îmi iubeam corpul. Am ajuns să mă îngraş de la anumite blocaje emoţionale, pe care nici măcar nu le conştientizam. Perioada mea “grea” a fost una din cele mai frumoase perioade din viaţa mea; atunci a fost debutul meu în televiziune. 

Dacă la început am avut un rol în care fustele lungi acopereau kg acumulate, iar cei din jurul meu nu mi-au zis niciodată că ar trebui să slăbesc, după a venit un alt rol, cel a unei cadâne, şi,  fără să-mi zică nimeni, am luat hotărârea să fac o schimbare ( m-am gândit eu că o cadână are câteva kg în plus, dar parcă nici chiar aşa ) şi uite aşa la începutul serialului eram din alt film (pierdusem 23 de kg). Atenţie! Aceasta nu este o laudă! Este o motivaţie. Tu poţi face orice îţi propui.Trebuie să-ţi doreşti să ai grijă de tine, de sănătatea ta. Vă rog frumos când vedeţi că sunt anumiţi oameni care nu corespund cu standardele voastre, fiţi blânzi. Nu ştiţi ce traume au sau povestea lor. Zâmbiţi şi aveţi răbdare. Eu mi-am spus întotdeauna; indiferent de câte kg o să am sau prin ce experienţe o să trec, sau unde o să mă ducă viaţa, să nu mă îndepărtez de mine, să nu uit să văd binele în mine şi în oameni’’, mărturiseşte actriţa.

Majda a traversat o perioadă complicată şi în urmă cu doi ani. Atunci s-a îngrăşat 10 kilograme într-o lună şi nicio dietă nu dădea rezultate. “A fost un şoc! Am făcut sală, antrenamente grele, antrenor personal, dietă cântărită, masaje zilnice, iar pe cântar nu slăbeam nici măcar 100 de gr. Atunci mi-am dat seama că trebuie să învăţ să am răbdare din nou, să mă întorc la o dietă cu care corpul meu era prieten, să fiu blândă cu mine. Rezultatele au apărut!
Vreau să fiu sănătoasă pentru mine şi pentru copilul meu! Mi-am promis că o să lupt mereu pentru ea . Să nu uitaţi să vă acceptaţi, să vă îmbrăţişaţi, să vă spuneţi că o să reuşiţi, că viaţa e făcută şi din schimbări. Dacă  o să mă vedeţi iar cu multe kg în plus, să nu uitaţi să-mi vedeţi şi zâmbetul. Concentraţi-vă pe ce e esenţial ! Dacă o să cad, o să ştiu să mă ridic de fiecare dată!”

 

 

Modifică Setările