News

Majda Aboulumosha şi-a schimbat lookul în izolare. Prezentatoarea e acum blondă

Majda Aboulumosha şi-a schimbat lookul în izolare. Prezentatoarea e acum blondă camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Majda a intrat în izolare după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel şi Andrei Ştefănescu, care au fost diagnosticaţi cu Covid-19.

Prezentatoarea de la Antena Stars a făcut un test pentru coronavirus, care a ieşit negativ, dar trebuie să rămână pentru o perioadă în carantină.

“Sunt bine! Sunt în izolare, nu ies din casă. Am sunat la DSPB să anunţ şi voi urma toate procedurile legale recomandate”, spune ea.

Actriţa ştie cum îşi va petrece timpul. “Chiar dacă stau în casă în perioada aceasta, mi-am propus să fac nişte semi pătrăţele. Să fac sport, să vă dau reţete, să pictez, să citesc, doar să treacă timpul. Nu mă plictisesc cu mine, ca am multe filme în cap, scenarii. Eu nu sunt adepta vaitatului, mă gândesc la oamenii care sunt blocaţi departe de casa lor, la oamenii cu probleme reale şi ştunci îi mulţumesc Lui Dumnezeu că sunt bine şi aştept să treacă timpul să o iau pe Jacqueline în braţe”.

Majda a profitat de ocazie şi şi-a schimbat şi lookul. “Azi sunt blondă, m-am fardat, m-am îmbrăcat şi pare că aş pleca la o plimbare în parc, dar nu. De fapt tocmai am terminat de spălat covorul şi aş vrea să fac o prăjitură. Vreau doar să vă zic să aveţi mereu grijă de voi, să vă îngrijiti, indiferent de cine vă vede sau nu, s-o faceţi în primul rând pentru voi”.

 

Modifică Setările