Royals

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a împlinit 71 de ani. Mesajul transmis tuturor românilor

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a împlinit 71 de ani. Mesajul transmis tuturor românilor

Ziua de 26 martie este una specială în familia regală a României! Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei, împlineşte 71 de ani. Cu această ocazie a transmis un mesaj tuturor românilor!

Majestatea Sa Margareta se află în izolare chiar de ziua sa de naştere. Custodele coroanei a mulţumit pentru toate mesajele, dar a ţinut neapărat să le transmită un mesaj românilor, să stea în casă, sigur găsesc metode pentru a alunga plictiseala. 

"Sărbătoresc ziua mea de naştere în îngrijorare şi confuzie. Mulţumesc celor care trimiteţi mesaje de felicitare! Îmi doresc în aceste clipe să pot să vorbesc cu voi, să vă spun ceea ce simt. Trăim cu toţii în această perioadă momente de singurătate şi nedumerire.

Parcă viaţa noastră s-a schimbat şi merge înapoda. Nu avem certitudine pentru viitorul apropiat. Avem o îngrijorare şi o frică. Îngrijorare pentru familia mea şi pentru mine, dar şi pentru cei de lângă mine, pentru cei alături de care lucrez zi de zi. Ca şi voi, găsesc dificil să fiu izolată şi să nu pot vedea oameni în jurul meu, oamenii dragi. Ştiu cât de grea poate să fie plictiseala unei zile şi revolta că trebuie să stau acasă, izolată, într-un spaţiu închis. Este limpede că acesta este lucrul cel mai bun pe care îl pot face pentru semenii mei şi pentru mine

Vă rog să urmăriţi sfaturile medicale pe care le primim la televizune şi pe internet. Viitorul nostru stă numai şi numai în mâinile noastre, în voinţa noastră. M-am simţit inspirată şi am fost impresionată de ce fac oamenii pentru a fi alături şi pentru a-i ajuta pe ai lor. În Italia, vecinii ies pe balcoane şi cântă împreună. În Spania, mulţi oameni îi ajută pe alţii aducând mâncare la uşa celor care nu pot ieşi.  România, exemplele pot continua! În ţara noastră există oameni cărora le pasă!

În zilele următoare voi încerca să aflu cât mai multe despre ce fac oamenii pentru a învinge singurătatea şi confuzia. Voi reveni către voi pentru a vă împărăşi ce am aflat. În fiecare zi sunt în legătură cu cei care lucrează la fundaţia mea şi la Crucea Roşie.

Încă o dată, sunt recunoscătoare celor care v-aţi gândit la mine cu ocazia zilei de naştere. Vă mulţumesc tuturor şi sper să ne facem viaţa mai bună în aceste condiţii vitrege."