Royals

Majestatea Sa Margareta s-a ţinut de cuvânt! Crucea Roşie a achiziţionat 1 milion de măşti sanitare

Majestatea Sa Margareta s-a ţinut de cuvânt! Crucea Roşie a achiziţionat 1 milion de măşti sanitare camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Aşa cum a promis, şefa Casei Regale române a pus la dispoziţia cadrelor medicale un sprijin concret în materiale sanitare.

Măştile promise de Majestatea Sa Margareta, şefa Crucii Roşii România, au ajuns în depozitul central al Crucii Roşii Române şi au fost distribuite următoarelor instituţii: Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei de Frontiera, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Imigrări, Agenţiei Naţională de Administrare Fiscală şi filialelor de Cruce Roşie din toată ţara. Măştile vor ajunge la personalul angajat şi la voluntarii care intră în contact direct cu persoanele afectate de COVID-19.

Valoarea achiziţiei de măşti sanitare este de 794 000 euro şi a fost realizată cu sprijinul financiar al mai multor companii naţionale:

• ROMGAZ
• Societatea OIL TERMINAL S.A.
• Societatea Naţională NUCLEARELECTRICA S.A.
• Societatea de Producere a Energiei in Hidrocentrale HIDROELECTRICA S.A.
• Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A.
• Societatea CONPET S.A. Electrica Furnizare

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, organizaţia umanitară cu expertiză în intervenţia în situaţie de dezastre, este în colaborare permanentă cu autorităţile centrale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul ţării noastre în lupta cu noul coronavirus COVID-19.

Modifică Setările