Royals

Majestatea Sa Margareta şi Chef Adrian Hădean au coordonat lansarea unei noi cărţi de bucate FOTO

Majestatea Sa Margareta şi Chef Adrian Hădean au coordonat lansarea unei noi cărţi de bucate FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

De la meniurile regale la cele care compun dineurile oferite de ambasadele din întreaga lume, mai multe reţete din bucătăria internaţională se regăsesc în noul volum “Sărbătorind mâncarea în jurul lumii”.

Cu un an în urmă, atunci când  a primit la Palatul Elisabeta o delegaţie a Asociaţiei soţiilor de ambasadori acreditaţi în România, Majestatea Sa Margareta a sugerat soţiilor de ambasadori prezente la întâlnire să realizeze un album-carte de bucate, prezentând feluri de mâncare din toate colţurile lumii, şi să doneze câştigurile pentru aceste volume unei fundaţii caritabile. Pentru donaţie, a fost aleasă organizaţia The Duke of Edinburgh International Award Romania.

Volumul “Celebrating food around the world/Sărbătorind mâncarea în jurul lumii” a ieşit de la tipar zilele trecute, este scris în limba română şi în limba engleză şi are drept realizatori compania Exclus Prod SRL şi The Duke of Edinburgh International Award Romania.

Majestatea Sa Margareta a semnat cuvântul-înainte al cărţii şi a contribuit cu o reţetă din bucătăria tradiţională românească. Prefaţa şi biografiile au fost scrise de Adrian Hădean, iar Alina Miron şi Bogdan Popescu au semnat frumoasele fotografii din album.

Reţetele care alcătuiesc cartea de bucate vin din Albania, Argentina, Armenia, Belgia, Brazilia, Chile, Croaţia, Egipt, Estonia, Georgia, Germania, India, Italia, Japonia, Regatul Arabiei Saudite, Lituania, Palestina, Polonia, Portugalia, Republica Coreea, Rusia, Africa de Sud, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie şi SUA.

Echipa care a fost “sufletul” acestui volum este alcătuită din doamnele Adriana Ivama Brummell (Marea Britanie), Gladys Abankwa-Meier-Klodt (Germania), Ilse Baekelandt (Belgia), Kathyayini Chandra (India), Mari Kano Klemm (SUA), Maris Frosch (Estonia), Marsela Tepelena (Albania) şi Merica Vidis (Croaţia).

Lansarea volumului a avut loc la reşedinţa Ambasadorului Republicii Federale Germania la Bucureşti, de unde vă oferim următoarele imagini, semnate de fotograful Casei Regale, Daniel Angelescu.

Modifică Setările