Vedete

Mama Alexandrei Stan, îngrijorată din cauza probelor pe care artista le are de depăşit: “Stau numai cu pastile. Mă rog la Dumnezeu să nu păţească ceva rău!”

Mama Alexandrei Stan, îngrijorată din cauza probelor pe care artista le are de depăşit: “Stau numai cu pastile. Mă rog la Dumnezeu să nu păţească ceva rău!”

Mama Alexandrei Stan, îngrijorată de probele pe care artista le are de depăşit: “Stau numai cu pastille. mă rog la Dumnezeu să nu păţească ceva rău!”

Alexandra Stan trage din greu la  la “Survivor România”, reality difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.În tot acest timp, părinţii artistei  stau cu sufletul la gură în faţa micului ecran şi tresar de fiecare dată când apare câte un obstacol.

Mama vedetei, Daniela Stan, are convingerea că fiica sa resimte din plin dorul de casă.

„Îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea îşi exteriorizează foarte mult emoţiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu ţină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să îşi spună cuvântul lipsa hranei, deşi ea este învăţată să mănânce puţin, e vegetariană. Condiţiile şi depărtarea, fără comunicarea cu noi, îşi spun cuvântul. Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoţii foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soţul meu se uită şi este foarte încordat, o încurajează <hai, mai tată!>, <hai, scumpa lui tată, hai iubita mea, hai că poţi!>. De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu păţească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea”, spune mama Alexandrei Stan. 

Totodată, aceasta confirmă teama de înălţime pe care o are fiica sa, mărturisind că are încredere în ea că şi-o va depăşi. 

„Teamă de apă nu avea. De mică a crescut pe malul marii. Pleca cu prosopul de gât, cu copiii, veneau la prânz, mâncau şi plecau iar până seara la şapte. Nu doreau să mănânce decât salată de roşii şi cartofi prăjiţi. De înălţime are într-adevăr frică şi mă moşteneşte pe mine, eu am frica asta de înălţime. Ea în subconştientul ei ştia că vor fi probe din acestea, cu înălţime, dar a dorit să îşi depăşească fricile. De aceeea se exteriorizează aşa, ţipă”, povesteşte mama Alexandrei.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările