News

Mama celebrului Sylvester Stallone a murit. Jackie Stallone s-a stins din viaţă la 98 de ani, după ce în trecut a făcut de trei ori infarct

Mama celebrului Sylvester Stallone a murit. Jackie Stallone s-a stins din viaţă la 98 de ani, după ce în trecut a făcut de trei ori infarct camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Celebrul actor este în doliu! Mama lui Sylverster Stallone s-a stins din viaţă la 98 de ani. 

Jackie Stallone avea 98 de ani şi, în trecut, aceasta făcuse de trei ori infarct. Se pare că aceasta s-ar fi stins din viaţă în somn. Fiul ei celebru, Sylvester Stallone, nu a făcut încă declaraţii. 

Jackie Stallone era dependentă de operaţiile estetice

Mama marelui actor a fost dansatoare în tinereţe. La 98 de ani, ea nu mai semăna deloc cu Jackie Stallone de acum câţiva ani. Jacqueline a dorit să îşi încetinească îmbătrânirea, aşa că a trecut prin zeci de intervenţii chirurgicale şi tratamente pentru a rămâne tânără şi frumoasă. Anii şi chirurgia plastică şi-au spus însă cuvântul. Intervenţiile i-au distorsionat faţa atât de mult încât mulţi o comparau cu designerul Donatella Versace. Însuşi Jackie a recunoscut în urmă cu câţiva ani că a depăşit-o şi că regretă aceste operaţii.

Mama lui Sylvester Stallone avea mare grijă de sănătatea şi aspectul ei, aşa că la 98 de ani mergea la cursuri de dans de trei ori pe săptămână, se antrena de două ori pe săptămână cu un antrenor personal şi cânta la pian în fiecare zi.

Jackie Stallone, o viaţă fericită

„Am văzut totul, mi-am văzut copiii, nepoţi, am cunoscut faima, atât a mea, cât şi a fiului meu, am fost în toată lumea, am cunoscut cel mai bun bărbat, dar şi pe cel mai rău dintre ei, am fost logodită de atâtea ori, m-am căsătorit de patru ori şi am divorţat. Am părăsit bărbaţi la biserică ”, a spus ea pentru Daily Mail.

Foto: Profimedia

Modifică Setările