News

Mamă de gemeni, Alina Laufer se reîntoarce în televiziune. Cu ce post TV a semnatMamă de gemeni, Alina Laufer se reîntoarce în televiziune. Cu ce post TV a semnat

camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alina Laufer le va aduce telespectatorilor „Reţeta în 5 minute”, din 16 septembrie, în fiecare joi, în cadrul Ştirilor Kanal D de la ora 12:00.

Îndrăgita vedetă, pasionată de arta culinară, îşi doreşte să le ofere telespectatorilor experienţa celor mai reuşite reţete, realizate rapid, din ingrediente sănătoase.

Vedeta va fi un exemplu pentru persoanele active, care îşi doresc să ofere familiilor lor o experienţă culinară desăvârşită, prin feluri de mâncare simplu de realizat, sănătoase şi atractive ochiului.

„ Abia aştept să le împărtăşesc telespectatorilor reţete cât mai utile în viaţa de zi cu zi, atât pe cele simple, dar delicioase şi hrănitoare, pentru o zi obişnuită, când timpul ne presează, cât şi pe cele mai complexe, pentru ocazii speciale. Îmi doresc să inspir oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor; din punctul meu de vedere, acesta este ingredientul minune pe care îl pun în fiecare fel de mancare pe care îl pregătesc”, spune vedeta.

Alina Laufer are o bogată experienţă în domeniul artei culinare, pe care a adus-o şi în faţa telespectatorilor prin intermediul unor emisiuni de succes. În 2014, a facut parte tot din echipa Kanal D, la „Draga mea prietena”, show în cadrul caruia a gătit în faţa publicului reţete delicioase. În 2018 pleca din ţară pentru doi ani, în Statele Unite, locul unde şi-a continuat instruirea în domeniul culinar. 

Pasiunea pentru arta bucatelor vine în cazul Alinei Laufer înca din copilărie, când privea fascinată la modul în care bunica şi mama ei făceau minuni din cele mai simple ingrediente. La randul ei mamă a trei copii minunaţi, îşi doreşte să le insufle acestora pasiunea pentru magia în bucătărie.

„Gătitul face parte din viaţa mea de când eram mică şi stăteam cu bunica şi cu mama mea în bucătărie.  Bunica mea a fost bucatar, a lucrat la o cantină toată viaţa. Ele au fost inspiraţia mea, mi-au insuflat această pasiune, pe care am încercat să o perfectionez şi să o dezvolt”, povesteşte vedeta.

 

Comentarii

Modifică Setările