News

Mama Deliei, operată de urgenţă. Cu ce problemă se confruntă artista

Mama Deliei, operată de urgenţă. Cu ce problemă se confruntă artista

În plină pandemie, mama Deliei a suferit o intervenţie la glanda tiroidă. Artista are probleme de 30 de ani, iar medicii au decis că operaţia nu mai poate suporta amânare.

“Nu am păţit nimic, doar m-am operat de glanda de tiroidă. Îmi era teamă, dar ce să fac? Trebuia să mă operez, am fost pe mână bună, pe mâna specialiştilor “, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

Artista are probleme de 30 de ani, dar a amânat până acum să ia o decizie radicală.

„Nu se mai putea amâna această intervenţie. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt nişte oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârşit, avem şi noi nişte medici buni. Cel puţin aici, nu ştiu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operaţie nu am simţit durere, nu am simţit nimic.

Mâine mă vor externa. În principiu, nu am voie să fac multe, dar să vedem cât voi putea eu să respect. Nu stau prea bine la capitolul ăsta, mă cam aventurez. Sper să mă potolesc şi eu. Nu sunt aia care să stea în pat. Nu mă duc la nepoţi, că sigur îi iau în braţe, mai fac eu vreo nefăcută', a mai spus artista.

 

Modifică Setările